Image

Personal trainer

Lukt het jou niet om zelf gemotiveerd te blijven om richting de sportschool te gaan? Wil je nu echt een keer jou doelen realiseren zonder smoesjes? Ga dan samen met mij het avontuur aan.

Welk resultaat voor jou belangrijk is, als het nu gaat om spiermassa, gewichtsverlies conditie verbeteren of fitter voelen of heb je een sportspecifiek doel? Alles kan als jij er zelf maar achter staat en gemotiveerd bent om samen met mij jou doelen te verwezenlijken.

Tijdens de sessies wordt er veel gevarieerd in verschillende trainingsvormen zoals kracht, uithoudingsvermogen, core, stabiliteit en explosiviteit. Ook wisselen we veel af met diverse training attributen, zodat geen training hetzelfde is.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op voor meer informatie en/of een afspraak!

Mijn specialiteiten

Afvallen

Krachttraining

Spiermassa/ kracht toename

Kettebel / Suspension training

Small Group training

Sportmassage

Mijn diploma's

Fitnesstrainer A

Fitnesstrainer B

Aerobicstrainer A

NASM Personal training

Los Angeles Personal Trainer/LAPT – Personal Trainer

Sportmassage

Waarom Personal training?

Personal training is altijd heel persoonlijk en bestaat uit individuele aandacht voor je wensen.

Individuele aandacht voor je wensen

Het kan gaan om het bereiken van gewichtsverlies, verbeteren van je conditie of het verminderen van lichamelijke klachten. Alles wat je wilt voor het bereiken van je doel(en) pak ik aan met een individuele coaching.

Heb je moeite om van die bank af te komen en heb je een stok achter de deur nodig? Stilstand is achteruitgang, dus kom in beweging! Samen stellen we een strak trainingsplan op dat voldoet aan je verwachtingen. Uiteindelijk bereik je door je eigen inzet en mijn professionele hulp meer kwaliteit in je leven. Je voelt je fitter en energieker. Dat is toch wat je wilt?

Trainingen die ik verzorg

Je kunt bij mij onder andere terecht voor:

  • Personal training
  • Suspension training
  • Krachttraining
  • Figuurverbetering
  • Blessurebehandeling
  • Sportmassage
  • Mylogenics
“Naar welke training je voorkeur ook uitgaat. Je bent altijd verzekerd van de juiste apparatuur voor een effectieve training.“

Ben je geblesseerd geraakt of heb je vage pijnklachten?

Dan kan Mylogenics een uitkomst voor je zijn!

sport-training-personal-groep-les-begeleiding-massage-mylogenics.jpg

Mylogenics

Een van mijn specialismen is mylogenics. Een krachtige behandelmethode die vraagt om een goede vakkennis. Dan ben je bij mij absoluut aan het goede adres. Ik ben gecertificeerd behandelaar. Met mylogenics ga ik op zoek naar de oorzaak van de klachten. Welk onderdeel van de spieren veroorzaakt die vervelende problemen?

Door het toepassen van de mylogenics techniek wordt de conditie van de betreffende spier(en) weer verbeterd waardoor de pijnklachten zullen verdwijnen. Hoe de klachten ook zijn ontstaan, door het masseren van de spier(en) en doelgerichte oefeningen wordt de goede werking van de spier weer hersteld. Er gaat weer een wereld voor je open zonder die nare pijn!

Afspraak maken

Wil je meer informatie of een afspraak met mij maken, neem dan contact met mij op via 06-46736904 of elroykonijn@hotmail.com